+381 64/127 75 81 maksal.bg@gmail.com

SYS-PowerHub SYS-PH

Prvi sistem integrisanog kabla u Systeineru.
 
Potpuno nova generacija distributera napajanja: Novi SYS PowerHub objedinjuje sve prednosti konvencionalnog kablovskog bubnja i prednosti sistema Festool Systainer. Sa svojim kablom dužine 10 m koji se može uredno odložiti iznutra tokom transporta i četiri utičnice od 230 V sa spoljne strane, nudi nezavisnost koja vam je potrebna za povezivanje električnih alata. Još više: Novi SYS PowerHub takođe poseduje unutrašnju utičnicu koju možete, na primer, koristiti za sigurno punjenje pametnog telefona. I naravno da je zaštićen od prskanja vode (IP44) i može se lako kombinovati sa SYS-Roll-om ili SYS-Cart-om za put do gradilišta i sa njega. SYS PowerHub: distribucija energije sa sistemom.
 • Uredan: Čvrsto povezan kabl dužine 10 m ima dovoljno prostora unutra. Pored toga, SYS PowerHub nudi prostor za baterije ili male delove
 • Napajanje do četiri električna alata istovremeno. Unutra se takođe može npr. mobilni telefon se može puniti zaštićeno
 • Može se spojiti sa ostalim Systainer-ima čak i kada je zatvoren zahvaljujući dve kablovske utičnice
 • Priključeno na napajanje, crveno svetlo na prednjoj strani pokazuje radnu spremnost
 • Utičnica je zaštićena od prašine i prljavštine. Integrisana zaštita od termičkog preopterećenja takođe obezbeđuje sigurnost
 • Odlično se uklapa sa SYS-Roll i SYS-Cart - tako da je lagan za transport, mobilni i podržava pravilan izgled kod kupca
 • za povezivanje električnog alata, punjača, pokretnih usisavača, konstrukcijskih reflektora itd.
 •  sa unutrašnjom utičnicom takođe pogodnom npr. za zaštićeno punjenje pametnog telefona
 • 4x spoljne utičnice
 • 1x unutrašnja utičnica
 • Integrisani termički zaštitni prekidač
 • 10 m priključni kabl, tip H07 RN F3G1.5, stalno priključen

Umesto zapetljanih kablova
Sigurnosno spojeni kabl dužine 10 m može se povoljno smestiti u unutrašnjost radi transporta. SYS-PowerHub takođe nudi dodatna mesta za bilo koji paket baterija ili sitnih delova koji su potrebni.
Zaštitna zona
Na primer, na unutrašnju utičnicu može se povezati mobilni telefon, gde će biti zaštićen od prašine i kontaminacije. Integrisana zaštita od termičkog preopterećenja pruža dodatnu sigurnost.
Statusna lampica
Jednom kada je SYS PowerHub povezan sa mrežom, crveno svetlo na prednjoj strani signalizira da je uređaj spreman za rad.
Fleksibilna kompatibilnost
Sa dva kablovska priključka, SYS-PowerHub pruža mogućnost povezivanja sa drugim Systainer-ima čak i kada je zatvoren - čak i kada je povezan na utičnicu.
Četiri plus jedan
SYS-PowerHub može da napaja istovremeno do četiri električna alata - a unutrašnja utičnica može da se koristi za punjenje mobilnog telefona ili tableta, istovremeno štiteći od kontaminacije, ako je potrebno.
Sistematska raspodela energije
Format Systainer-a omogućava SYS-PowerHub-u da bude u potpunosti kompatibilan sa SYS-Roll-om i SYS-Cart-om - to znači da je jednostavan za transport i visoko mobilan, te osigurava da se organizator može predstaviti kupcu.

 

Bezbednosna klasa IP44
Dužina kabla 10 m
Potrošnja struje 2.500 W
Broj utičnica 5
Dimenzije (D x Š x V) 396 x 296 x 157,5 mm
Unutrašnje dimenzije ( D x Š x V ) 383 x 154 x 128 mm
Težina 4,2 kg

 

200231.....SYS-PH