+381 64/127 75 81 maksal.bg@gmail.com

Transportna ploča SYS-RB

Transportna ploča sa inteligentnim dodacima: Sva četiri velika točka se mogu rotirati za 360 °. Ovo pretvara transportnu ploču u okretnu, pokretnu bazu - idealnu za gradilišta i radionice. Dva od četiri točka su opremljena parking kočnicama. Systainer³ i Systainer T-LOC mogu se fiksirati zahvaljujući spojnici sa centralnim upravljačkim elementom. Ostali predmeti i materijali takođe se mogu lako transportovati na ravnoj površini i pričvrstiti pomoću utovarnih traka. Četiri robusne ručke olakšavaju manevrisanje i postavljanje ploče.
  • za lak transport Sistainer³-a i T-LOC-a
  • 4 čvrste ručke
  • 4 okretna točka (od kojih se dva mogu zaključati)
  • otvori za zatezače pojaseva

100% prenosiv
Četiri točka obezbeđuju pokretljivost i brzinu. Na primer, za prevoz alata i materijala na velike udaljenosti, parkirališta ili velika gradilišta. Kako je transportna ploča savršeno integrisana u opremu za vozila Vario3, uvek je pri ruci na licu mesta.
Nema proklizavanja
Centralni upravljački element fiksira Systainer³ i Systainer T-LOC i sprečava klizanje ili prevrtanje tokom transporta.
Sve je osigurano
Četiri kaiševa i ravna površina olakšavaju transport različitih predmeta i materijala.
Sigurno stajanje
Dva točka se mogu fiksirati ručnom kočnicom. To znači da valjkasta ploča ima čvrst i siguran položaj na gradilištu i u radionici.
Velika nosivost
Pomoću valjkaste ploče, Systainer i ostali tereti do 100 kg mogu se pomerati - uz minimalan napor.
Manevrisanje okolo
Svi točkovi se mogu rotirati za 360 °. To olakšava manevriranje rolnom pločom. Rolo daska se takođe može prevesti preko stepenica ili prepreka u četiri jednostavna koraka.

 

Baza 508 x 396 mm
Nosivost 100 kg
Prečnik točkova 100 mm
Težina 2,9 kg

 

204869.....SYS-RB