+381 65 337 8666 maksal.bg@gmail.com

Dobrodošli u NAREX

Istorija brenda NAREX
 
Istorija počinje u Češkim Lipama pre više od 70 godina. Prve bušilice sa metalnim kućištem su napuštale kapije fabrike – pod markom Siemens. Od tog trenutka proizvodnja alata nije nikad bila prekinuta, naprotiv, ona se proširila. Generacije radnika, tehničara i inženjera su tako delili svoja iskustva i kreirali originalna rešenja, od kojih se neka i danas koriste kod češkog alata NAREX. Danas, NAREX se nalazi u sastavu kompanije TTS Tooltechnic Systems AG & Co. sa sedištem u Nemačkoj u Vendlingenu – njihov brend FESTOOL je ponosan na 90-to godišnju istoriju proizvodnje alata. Iz tih razloga brend NAREX predstavlja garanciju alata visokog kvaliteta i pouzdanosti koji je sposoban da zadovolji čak i najzahtevnije korisnike.

 
Jedinstvena proizvodnja na višem nivou
je jedan od ključnih stubova uspeha brenda NAREX jer uključuje sopstveni razvoj, testiranje i proizvodnja svih ključnih komponenti i uređaja. Zajedno sa vrhunski sofisticiranom opremom i kvalifikovanim kadrom proizvodni pogon predstavlja stabilnu osnovu proizvodnje ne samo za NAREX brend, nego i za ostale renomirane brendove.
Bezbroj sati provedenih sa korisnicima
su pružile mogućnost inženjerima i prodavcima brenda NAREX da razumeju stvarne potrebe i zahteve korisnika. Brend je dugoročno fokusiran na profesionalne korisnike u obradi metala i realizaciju inženjeringa, na montažnim radovima, stolarima i drugim građevinskim materijalima, kao i kućnim poslovima, koji se takođe ubrajaju u korisnike. NAREX potvrđuje njegov kvalitet kroz sposobnost brze i kvalitetne distribucije dobara i popravku koja se realizuje kroz kompleksnu mrežu distributera i ovlašćenih servisera.
 
 
Autorizovana trgovačka oznaka
 
Narex Autorizovaný prodejce (Autorizovani distributer) prepoznatljiva oznaka za odabrane distributere Narex električnog ručnog alata. Distributeri sa tom oznakom vam garantuju:
  • Odgovoran i individualan pristup;
  • Profesionalno savetovanje obučenog osoblja;
  • Prezentacija i snabdevanje najnovijom opremom i dodacima;
  • Specijalne ponude;
  • Izbor NAREX originalnih dodataka;
  • Besplatna proba opreme u radnjama;
  • Originalne rezervne delove;
  • Brza popravka u garantnom i ne-garantnom roku;
  • Redovno obaveštavanje o događajima i sajmovima u kojima učestvuje NAREX .
Za distributere sa ovom oznakom se garantuje da imaju odgovarajuću stručnost, da odgovaraju na potrebe klijenata i sposobnost da pružaju ostale usluge kompanije Narex s.r.o.