Festool

 

Jer, jednostavno će biti bolje, kada stvarno odgovara.
Ko želi da bude dobar, 
treba savršen alat.
Ko želi da bude bolji,
treba sistem.
Jedan sistem u kom dodaci i potrošni materijal idu ruku na ruku sa alatima.
Koji stoji za više urednosti i organizacije,
i da svaku investiciju učini izuzetno pametnom investicijom.

 

Sistem = dodatna vrednost

Vrednost jednog alata se ne vidi po ceni, već u koristi pri radu. Na primer, kada je alat više od samo „jednog“ alata. Kao što je ROTEX serija, koja je ekscentrična brusilica, ekscentrična brusilica sa menjačem i polir mašina u jednom. Ili sa alatima koji se vode rukom, koji se pomoću Compact Modul Sistema CMS stativno primenjuju i u samo nekoliko koraka pretvaraju u cirkular, frezer ili brusnu stanicu. Ili kroz savršeno prilagođen pribor. Da li je šina vođica za varijabilnu primenu kod sečenja i frezovanja, Lithium-ionske baterije koje se koriste u CARVEX PS 400 kao i u akku bušilicama šrafilicama C- i T+3 serije, sve do mobilnih usisivača koji su savršeno prilagođeni za Festool električne i pneumatske alate.

Sistem = protočniji radni proces

Biti brži i produktivniji, izbeći prazne hodove, umanjiti broj ponovljenih poslova. Na primer, pomoću FastFix i plug-it priključaka do najjednostavnije i najbrže zamene alata i kraćeg vremena opremanja. Kroz individualne ploče za brušenje, koje pomoću apsolutno ravne površine povećavaju rezultat brušenja, ili patentirani MULTI-JETSTREAM princip koji osetno, vidljivo i merljivo bolje radi, pa sve do zaštite od krzanja kod sečenja, koja na sečenim ivicama znatno smanjuje naknadan rad. I ne na kraju kroz servis na koji se možete osloniti, koji je uvek tu kada Vam zatreba.

 

Sistem = bolje organizovano

Jedan alat ne bi trebao da bude samo snažan, već i da bude brzo pri ruci. Pomoću višestranih SYSTAINER sistema za organizaciju svi alati i dodaci su pregledno sortirani i brzo pri ruci, zahvaljujući specijalnim ulošcima. Uz to postoje SORTAINER sa više fioka u kojima sva radna sredstva pronalaze svoje mesto. I SORTAINER i SYSTAINER opet čine modularni sistem, koji se po želji mogu ređati jedan na drugi i međusobno spajati,a u pokretnom Systainer Portu brinu o mobilnosti i na najmanjem prostoru. Dalja mogućnost postoji u jednostavnom kačenju na Festool mobilne usisivače. Za manje hodanja, brzo napredovanje pri radu, profesionalni nastup kod kupca, a u kombinaciji sa Workcenter WCR 1000 čak i kao mobilna radna stanica.

  www.festool.de                             

 www.festool.com